top of page
Artboard 1.png
Header

Vi er totalleverandører av billakk

Mixing_Refinity_RM.jpg

Billakksenteret har igjennom snart 50 år hatt fokus på kunden og hjelpe kunden til å bli mest mulig effektiv ved kun og tilby høykvalitets produkter fra BASF. BASF er verdens størte kjemikonsern og er en av de største OEM leverandørene av orginallakk. Billakksenteret AS har solgt premium merket R-M i alle år og har hatt stor sukkess med det. Nå skal vi også begynne og markedsføre BASLAC fra BASF i Norge.

Med snart 50 år som totalleverandør av Billakk og tilbehør har vi lang erfaring innen faget og vårt mål har alltid vært å finne den beste løsningen for kunden. Enten det gjelder valg av farge og lakk eller utvikling av layout for verksteder er vår kompetanse her for deg. Hos oss får du både produktene og løsningene.

R-M er en ledende aktør innen lakkering og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester for å hjelpe verksteder med å møte fremtidens utfordringer. Deres trendsettende fargesystemer, forretningsanalyseverktøy og opplæringsprogrammer bidrar til å forbedre effektiviteten, lønnsomheten og kundenes ferdigheter. Med fokus på kvalitet, enkel påføring, tidsbesparelse og miljøvennlighet, tilbyr R-M produkter som oppfyller lakkereres behov. Deres treninger er spesielt utviklet for å øke verkstedenes lønnsomhet gjennom samarbeid mellom tekniske eksperter og profesjonelle trenere.


Baslac er en produktlinje fra BASF som inkluderer alt du trenger for å fullføre en jobb fra start til slutt. Fra grunninger og klarlakker til herdere og rengjøringsmidler tilbyr baslac sitt eget økosystem av produkter som gjør det enkelt for deg og ditt team. Baslac tilbyr et brukervennlig utvalg av høykvalitets produkter til en kostnadseffektiv pris. Deres pålitelige fargekompetanse støttes av forsikringen fra BASF, en ledende global produsent.
 

bottom of page