top of page
urkisystem-1-1.1920x0.webp
Header

Kvalitetsprodukter for industriell bruk

Lastebil med industrilakk

Vi har industriprodukter som dekker alle behov til tog, trikk, buss, lastebiler, anleggsmaskiner, containere, stålbygg og annen generell industri.

 

Industriprodukter er kjent for å holde en høy kvalitet og motstandsdyktighet mot tøff behandling. Alle industriproduktene våre er kvalifiserte systemerer med referanse til ISO 12944.

 

Vi har valgt ut de leverandørene som leverer det enkleste systemet med få produkter for at sluttbrukeren skal slippe og ha veldig mage produktserier på lager.

Modern Architecture

Spanske BESA har siden starten i 1963 spesialisert seg innen lakk- og maling til industri, nyttekjøretøy, og billakkering. BESA er i dag en Ledende produsenter av industrielle farge og blandesystemer i Europa. Billakksenteret har siden 2015 levert Forskjellige lakker og sparkel fra BESA med stor suksess.

BESA LOGO

Bredt utvalg av industrielle primere, topplakker, DTM-lakker, klarlakker og sparkelprodukter

Vi tilbyr et omfattende utvalg av primerprodukter som møter alle industrielle behov. Vår produktserie inkluderer 1- og 2-komponents grunning med fremragende korrosjonsbeskyttelse, inkludert 1-K Alkydprimer, 2-K Zink-epoxy, 2-K Epoxy-primer og 2-K Polyuretan-primer som kan brukes alene uten behov for topplakk. I tillegg har vi 1- og 2-komponents topplakker med høy glans og enestående finish for industrielle og nyttekjøretøy.

 

Våre DTM-lakker (Direct to metal) inneholder rusthindrende pigmenter, noe som gjør det mulig å påføre lakken direkte på metall uten bruk av primer. Dette er ideelt for bruksområder som stålkonstruksjoner, containere og landbruksmaskiner. Vi tilbyr også 2-komponents UHS klarlakk og et utvalg sparkelprodukter som dekker ulike behov. Uansett hvilke overflatebehandlingsbehov du har, har vi de riktige produktene for deg.

bottom of page